Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Жителі громади отримали на є-рахунки компенсацію за пошкоджене майно
2023-11-14

З початку російського вторгнення на території Миргородської громади 80 громадян подали інформаційні повідомлення про  пошкоджене майно, скориставшись додатком ДІЯ. Наразі всі повідомлення опрацьовані комісією з обстеження пошкодженого майна внаслідок російської агресії, що працює при виконавчому комітеті міської ради. Інформацію про пошкоджене майно та характер пошкоджень занесено до Державного реєстру пошкодженого та знищеного майна. Також до реєстру занесено результати обстежень пошкоджених обʼєктів соціальної інфраструктури. Послугою є-відновлення скористались 20 громадян громади. На сьогодні 7 жителів нашої громади вже отримали на свої є-рахунки компенсацію на загальну суму 248,907 тис. грн. 

У кожному випадку сума компенсації рахується з урахуванням характеру та обсягів пошкоджень у відповідності з визначеними державою розцінками. Фактично під час опрацювання заяв щодо надання компенсації за пошкоджене внаслідок російської агресії майна працює дві комісії виконавчого комітету: перша здійснює візуальний огляд та складає акти комісійного обстеження, друга перевіряє наявні пошкодження та визначає розмір компенсації. До складу  комісії з визначення розміру компенсації залучені представник правоохоронних органів та представники громадських організацій. За результатами роботи комісій по одній заяві не було підтверджено зазначені пошкодження та відмовлено у призначенні  компенсації. На сьогодні комісія з визначення розміру компенсацій опрацьовує 12 заяв, результати найближчим часом буде передано на затвердження виконавчому комітету та занесено до Державного реєстру пошкодженого та знищеного майна після чого суми компенсацій надійдуть на є-рахунки наших громадян.

 Управління архітектури  та містобудування

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]