Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Згожелець і Миргород - співробітництво
2015-11-19

Культурні та економічні зв’язки миргородці підтримують з містами Маарду (Естонія), Згожелець (Польща), Рєчіца (Білорусь), Горна Оряховіца (Болгарія), Барбі (Німеччина). У 2014 році на карті співробітництва з'явилися міста Новоград-Волинський (Україна), Єкабпілс (Латвія), а в 2015 році - місто курорт Хмільник (Україна) та місто Мцхета (Грузія). У ці непрості для України часи братні народи всіляко підтримують українців і миргородців.

Влітку 2015 року на запрошення бургомістра Згожельця Рафала Гроніча талановиті миргородські діти два тижні оздоровлювалися у Польщі. Візит відбувся у рамках реалізації проекту «Налагодження співпраці між діловими колами українських і польських міст – реальне впровадження стратегічного партнерства Польщі та України». Налагоджені і ділові обміни делегаціями представників органів місцевого самоврядування, і як запевнив бургомістр міста Згожелець, співробітництво між містами продовжиться і надалі. Про це він повідомив в офіційному листі, яким привітав міського голову Сергія Соломаху з перемогою на місцевих виборах.

У листі, зокрема, йдеться: Шановий Сергію Павловичу!

Від себе особисто та від органів самоврядування м. Згожелець щиро вітаю Вас із переобрання на посаду міського голови Миргорода. Вражаючий результат: Ви отримали довіру виборців та високу оцінку Вашої роботи. У непрості часи Ваша розсудливість і мудрість  забезпечили громадський порядок, мир і стабільність у місті-курорті. Я переконаний, що і надалі Ваша робота буде спрямована на забезпечення добробуту життя миргородців та розбудову європейського міста-курорта. Я впевнений, що дружні зв’язки, встановлені багато років тому між Миргородом і Згожельцем, будуть взаємною підтримкою наших громад.

 

З повагою бургомістр м. Згожелець

Рафал Гроніч

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]