Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Збережемо лісових красунь"
2015-12-30

“Збережемо лісових красунь” – під такою назвою у школах Миргорода триває екологічна акція. Учні виготовляють новорічні композиції – як альтернативну живій ялинці – і закликають зберегти зелені легені планети.

Новорічні дерева з різноманітних матеріалів: пластикових та скляних пляшок, порожніх бляшанок, грошових купюр, компакт-дисків, пір’я, сірників, книжок, журналів, картону, соломи виготовили учні 5 школи. Ялинки та новорічні композиції діти виставили у холі. Експозиція зайняла майже половину коридору і створила святкову атмосферу. Та головне завдання такої виставки – виховне. Штучними прикрасами до новорічних днів діти привертають увагу громадськості до екологічних проблем, -розповідає міністр екології і спорту СПШ №5 Дарина Шинкаренко.

За словами координатора екологічної акції, вчителя біології Ірини Іпатової, шкільна ініціатива спрямована на формування громадської думки про ялинкову проблему. Долучення до її вирішення дітей – своєрідний клич і приклад дорослим. Якщо на початку учасниками акції були класи, то нині кожен учень приносить свою композицію, а то і не одну.

- Діти знають, що кожного року ця акція буде проходити, і готуються заздалегідь. Цікавляться, і тими ялинки, які демонструються на вітринах магазинів, в Інтернеті і тоді фантазують і виготовляють. Така виставка продемонструє, що можна обійтися без дерев, а саме своїми руками виготовити ялинку, поставити в новорічну ніч, зберігши все ж таки кількість лісових насаджень, які дають навколишньому середовищу життя,- зазначила Ірина Іпатова.

А ще додає пані Ірина, шкільна акція – це заклик повернення до українських народних традицій – виготовлення різдвяного дідуха, як альтернативу ялинкам. Такі святкові букети з вічнозеленого гілля створюють святкову атмосферу без знищення живого дерева. Більше того, такі композиції здобувають симпатії дедалі більшої кількості людей.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]