Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання Спостережної ради Проекту ПРОМІС
2016-04-22

Міський голова Сергій Соломаха взяв участь у засіданні Спостережної ради Проекту "Партнерство для розвитку міст" (ПРОМІС), що відбулося 20 квітня у м. Київ. Проект спрямовано на зміцнення муніципального сектору в Україні та впроваджується з квітня 2015 року Федерацією канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади. Асоціація міст України є партнером програми та бере участь у проекті в частині прийняття важливих суспільно-політичних рішень для забезпечення поєднання державних і місцевих інтересів.

Від АМУ в засіданні взяв участь Перший заступник виконавчого директора Олександр Слобожан. Учасниками зібрання також були: Посол Канади в Україні Роман Ващук, Виконавчий директор Регіонального муніципалітету Дюрем – Роджер Андерсен, керівники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, директор проекту ПРОМІС О. Кучеренко, міські голови та представники місцевого самоврядування міст-партнерів проекту.

За словами Романа Ващука, протягом 6 років на реалізацію проекту ПРОМІС буде виділено майже 22 млн. канадських доларів. Канадська ініціатива передбачає на місцевому рівні зміну ситуації на краще: щоб громадяни змогли побачити підвищення прозорості у прийнятті рішень та наданні послуг, а малий та середній бізнес відчув, що для нього відкриваються нові можливості для розвитку та ведення господарської діяльності, а особи, відповідальні за проведення децентралізації, ефективно працюють.

Під час засідання йшлося про запровадження моделі «відкритого уряду» та забезпечення прозорості й ефективності прийняття рішень органами місцевого самоврядування, підтримку розвитку та підвищення ефективності діяльності малих і середніх підприємств, поліпшення співпраці місцевих, регіональних та центральних органів влади у сфері децентралізації й міжвідомчого діалогу.

За результатами засідання  було затверджено Робочий план впровадження проекту ПРОМІС на квітень 2016 – березень 2017, презентовано і затверджено бюджет проекту.

Довідково: Миргород долучився до Проекту "Партнерство для розвитку міст" (ПРОМІС) у 2015 році. Від співпраці з Проектом у Миргороді очікують на створення Школи бізнесу та бізнес-інкубатора.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]