Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання РВ АМУ в Миргороді
2017-09-29

29 вересня у Миргороді відбулося  засідання Полтавської регіональної платформи на тему: "Обговорення актуальних законопроектів та законів земельного законодавства та інших законопроектів, що стосуються органів місцевого самоврядування"

Учасників засідання привітав Миргородський міський голова, голова Полтавського РВ АМУ Сергій Соломаха та виконавчий директор Полтавського РВ АМУ Галина Безносик.

У роботі платформи взяв участь Іванович, Народний депутат України, голова підкомітету з питань земельних відносин аграрного комітету Верховної Ради Олег Кулініч. Він представив проект Закону України Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо переоформлення деяких прав на землю, набутих до набрання чинності Земельним кодексом України (р.№ 6148 від 28.02.2017).

Докладно про зміни до земельного законодавства розповіли експерти: Мартин Андрій Геннадійович завідувач кафедри земельного проектування національного університету біоресурсів і природокористування України, доктор економічних наук, доцент; Біленко Сергій, член ради Асоціації «Земельна спілка України».

Наступне питання, яке широко обговорювали, стосувалося  формування бюджету 2018 року в умовах змін бюджетного законодавства та їх ризики. У програмі засідання також було порушено питання щодо законопроектів про добровільне приєднання територіальних громад сіл, селищ до громад міст обласного значення та про службу в органах місцевого самоврядування,  процес створення об'єднаних громад  на Полтавщині.

Фотогалерея засідання

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]