Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання Робочої групи з визначення потреб населення Миргородської міської територіальної громади у соціальних послугах
2024-09-25

Під головуванням заступниці міського голови – начальниці управління економічного розвитку та інвестицій Наталії Молочко та за участю представників Благодійної організації «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» - регіональної координаторки Оксани Лугової та регіональної юристки Ірини Коряк, проведено чергове засідання Робочої групи з визначення потреб населення Миргородської міської територіальної громади у соціальних послугах. Під час засідання було обговорено стан організації надання соціальних послуг мешканцям громади. 

Присутні ознайомились із зібраними даними щодо проведеного опитування (анкетування) по визначенню потреб населення громади у соціальних  послугах та результатами оцінювання організаційної спроможності громади у забезпеченні населення соціальними послугами, обговорили результати аналізу та пропозиції, надані Благодійною організацією «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез», щодо внесення змін до Порядку міжвідомчої взаємодії суб’єктів, що забезпечують організацію і надання соціальних послуг у Миргородській міській територіальній громаді.

За результатами проведеного засідання Робочої групи вирішено активізувати інформаційну роботу з населенням про соціальні послуги, що надаються в громаді, їх змісту та порядку надання та розробити Порядок взаємодії суб’єктів соціальної роботи щодо забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Робота по визначенню потреб у соціальних послугах вразливих груп населення Миргородської міської територіальної громади продовжується.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Флешмоб для школярів

Оголошується Флешмоб «Моя енергозаощадлива сім’я» для школярів громади, який відбудеться у період з 16 по 27 вересня 2024 року.

     
     
Оголошення

Повідомлення про планову діяльність та оцінку її впливу на довкілля

     
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]