Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання Полтавського РВ АМУ в Миргороді
2016-11-08

 У Миргороді відбулася  регіональна платформа з вироблення політики у сфері місцевого самоврядування у Полтавському РВ АМУ на тему: "Про ефективність  реформ місцевого самоврядування, децентралізації влади, бюджетного, податкового та земельного законодавства". У місто курорт з"їхалися більше 40 членів РВ АМУ.    Вів засідання Сергій Соломаха, Миргородський міський голова, голова регіонального відділення Асоціації міст України. За круглим столом  йшлося про реформу місцевого самоврядування, зміни бюджетного, податкового та земельного законодавства,  хід та проблеми створення об'єднаних громад на Полтавщині.

Доповідачами на ці теми виступили народні депутати: Олег Кулініч,  голова підкомітету з питань земельних відносин Комітету Верховної Ради України  та Андрій Река,  голова підкомітету з питань регіональної політики, місцевих бюджетів та комунальної власності Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, а також  експерти та  регіональні консультанти Асоціації міст України з децентралізаційних питань, міські голови.

На черговому засіданні акцент було зроблено на перспективі розвитку місцевого самоврядування у контексті земельної реформи. За словами доповідачів, після добровільного об"єднання громад, почнеться  об"єднання за перспективним планом.  Тому саме проблемні питання встановлення меж сільської громади та шляхи їх вирішення сьогодні якнайбільше турбують голів сільських та селищних рад.   За круглим столом представники виконавчої влади вони мали нагоду отримати вичерпні відповіді на всі запитання від фахівців.

Захід організовано у рамках Проекту "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні" (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]