Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
За ініціативи Мінвідновлення відбулася зустріч з Асоціацією міст України
2023-05-08

Співпраця регіонів з Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури України стала ключовою темою під час зустрічі команди Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури на чолі з Міністром Олександром Кубраковим з представниками 42 громад з усієї України. Миргородську громаду представляв міський голова Сергій Соломаха.

Під час зустрічі, яка відбулася 6 травня, обговорили питання відновлення постраждалих від російської агресії регіонів та розподілу коштів на регіональні обʼєкти відновлення. Особливу увагу звернули на співпраці регіонів з Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури України.

«Навіть попри бойові дії Україна потребує відновлення і вкрай важливо бути обʼєднаними спільним баченням майбутнього країни. Важливо зберігати баланс та єдність у підходах до відновлення, шукати компроміси. Сьогоднішня зустріч – пряме свідчення того, що попри гострі дискусійні питання ми здатні чути одне одного та йти до Перемоги разом», – наголосив Віце-прем’єр-міністр Олександр Кубраков.

Також у фокусі розмови залучення та використання інвестицій, співпраця з урядовими та неурядовими організаціями та міжнародними фінансовими інституціями.

«Важливо залучати громади до відновлення та давати їм право самим обирати шлях, за яким відбуватиметься повоєнне відновлення. Міністерство послідовно підтримує реформу децентралізації та пропонує відповідні законодавчі ініціативи, зокрема щодо використання коштів державного фонду регіонального розвитку», – зауважив Олександр Кубраков.

За словами Міністра, головні пріоритети – забезпечення громадян доступом до базових послуг та відновлення критичної інфраструктури, зокрема тепло- та водопостачання.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 30 квітня 2024 року

     
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]