Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
З любов’ю до життя
2021-12-02

Щороку в Україні на державному рівні відзначається Міжнародний  день людей з інвалідністю – день поваги, який покликаний акцентувати увагу громадськості на проблемах людей з особливими потребами. Ця категорія людей потребує підвищеної уваги і підтримки з боку суспільства, адже їм дуже важливо відчувати піклування і турботу. Безумовно, цей день не є святковим. На долю людей з особливими потребами випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Серед студентів Університету III віку також є люди з інвалідністю, які заслуговують найбільшої поваги, адже, незважаючи на негаразди зі  здоров’ям та побутові проблеми, вони залишаються оптимістами, живуть, працюють, творять, перемагають. Тому нам треба бути милосердними до чужого болю та не скаржитися на долю. Не будемо забувати про головне – увагу та розуміння.

З нагоди Дня людей з інвалідністю в Університеті III віку була організована виставка творчих робіт талановитих студентів під назвою «З любов’ю до життя», на якій були представлені роботи різних видів декоративно – прикладного мистецтва: виготовлення картин зі стрічок, вишивка нитками та бісером, в’язання спицями та гачком, витинання, бісероплетіння, малювання. Кожна робота виготовлена з великою душею та любов’ю. Підопічні Територіального центру вкотре продемонстрували свій талант, оригінальність у використанні матеріалів і різних видів мистецьких технік. Виставка робіт вразила різноманітністю, багатобарвністю та майстерністю. Активну участь взяли Світлана Шевченко, Лариса Сазонова, Людмила Багрій, Надія Степанович, Ольга Первак, Лідія Онищенко, Анастасія Дойнікова та Світлана Орда.

     Ми закликаємо всіх до милосердя, чуйності, доброти, які допоможуть людям з особливими потребами легше переносити труднощі життя та бажаємо їм теплих стосунків з близькими, бадьорості духу, міцного здоров’я. Залишайтеся і надалі для нас прикладом безмежних людських можливостей та міцної сили волі. Нехай справдяться всі ваші бажання, мрії та задуми!

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]