Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
З Днем журналіста!
2017-06-06

6 червня міський голова Сергій Соломаха привітав миргородських медійників з професійним святом – Днем журналіста. Він побажав працівникам засобів масової інформації цікавих тем для сюжетів, неординарних героїв, великого творчого натхнення та вдячної аудиторії.

Міський голова зазначив, що робота журналіста є непростою та суспільно важливою. "Ви робите непросту, але дуже цікаву і відповідальну справу – надаєте людям інформацію про все, що відбувається довкола: у нашому краї, в нашій Україні, у цілому світі. Сучасне суспільство неможливо уявити нині без інформації та комунікаційних мереж. Тому сьогодні воно, як ніколи, потребує уважного, розважливого погляду на факти, а головне – їх неупередженого осмислення та професійного і чесного оприлюднення. Тож значення надзвичайно важливої місії, що її покладено на журналістів, – стояти на сторожі демократії і свободи слова – важко переоцінити, адже вона є однією із визначальних підвалин та невід’ємною складовою будівництва сучасної європейської української держави," - сказав Сергій Соломаха.

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]