Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Виставка творчих робіт студентів Університету III віку факультету декоративно–прикладного мистецтва
2024-04-09

Факультет декоративно–прикладного мистецтва в Університеті III віку відвідують панянки поважного віку, що володіють різними видами рукоділля. Заняття в гуртку спонукають підопічних Територіального центру до творчості, розвивають їхні інтереси, здібності, навички. Кожен з них може обрати щось творче: вишивку, в’язання, бісероплетіння, писанкарство, живопис, витинання, квілінг. У будь–якому випадку це приносить і користь, і задоволення.

Вже стало доброю традицією проведення виставок творчих робіт талановитих студентів Університету III віку. Цього разу в експозиції були представлені роботи різних видів декоративно-прикладного мистецтва. Всі вони відзначились високим рівнем майстерності, складністю і оригінальністю. Наші майстрині із задоволенням розглядали роботи одна одної, які їх радували, надихали та отримали неабияку мотивацію до творчості, розуміючи скільки старань і любові вкладено ними у кожну із своїх робіт. Активну участь у виставці взяли: Світлана Орда, Лідія Онищенко та Валентина Лобанчікова. Світлана Орда презентувала свої речі, плетені гачком і вишиті нитками роботи. Лідія Онищенко представила плетені килимки, 43 з яких передала ЗСУ. Валентина Лобанчікова  презентувала намальовані картини, плетені речі та одяг, картини вишиті нитками і бісером, закладки для книг, рушники. Наші підопічні вкотре продемонстрували свої таланти у декоративно–прикладному мистецтві і своєю наполегливістю, завзятістю та невтомною працею довели, що справді талановиті! Тож нехай їх завжди радує  і надихає мистецтво, а дні будуть наповнені світлом та теплом! – повідомили в Територіальному центрі. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 29 квітня 2024 року

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]