Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вилучення ПДФО військовослужбовців до держбюджету – катастрофа для місцевих бюджетів.
2023-09-21

Бюджетний комітет Верховної Ради 19 вересня погодив вилучення військового податку на дохід фізичних осіб із місцевих бюджетів — кошти спрямують у державний бюджет. Також до загального фонду держбюджету зарахують кошти дорожнього фонду.

Тож у Верховній Раді не почули звернення депутатів Миргородської міської ради, прийняте на 38 сесії міської ради 8 скликання, щодо збереження податку на доходи фізичних осіб з грошового забезпечення.

В бюджеті Миргородської міської територіальної громади очікувані надходження від податку на доходи фізичних осіб в IV кварталі 2023 року складуть 71,8 млн гривень. З них середньомісячні надходження податку на доходи фізичних осіб з грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями та особами рядового і начальницького складу, що сплачується податковими агентами близько 15,0 млн гривень.

Урядовий законопроєкт від 12 вересня  за № 10037 про внесення змін до Бюджетного кодексу мають ухвалити  депутати Верховної Ради. Якщо закон ухвалять найближчим часом -  втрати  бюджету в IV кварталі 2023 року складуть майже 45,0 млн гривень. Втрати бюджету в наступному році очікуються близько 180,0 млн гривень, це майже третина бюджету (у 2023 році він склав 506,0 млн гривень).

Таким чином, застосування даних змін значно вплине на податкоспроможність бюджету та призведе до занепаду соціально-економічного розвитку громади: зупиняться роботи по впровадженню інвестиційних проектів, значно знизиться соціальна забезпеченість мешканців громади. Миргородська міська територіальна громада опиниться на межі виживання.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]