Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Виїзний прийом громадян у Зубівці, Біликах, Руді
2023-09-13

У межах запланованих зустрічей з жителями сіл громади 12 вересня міський голова Сергій Соломаха  та його заступники провели виїзний прийом громадян у селах Зубівка, Білики та Руда. У ході спілкування жителі сіл розповіли про нагальні проблеми та спільно обговорили  шляхи їх вирішення. Зокрема, у Зубівці людей турбує робота Пункту здоров'я, ремонту доріг на окремих вулицях, ремонту водонапірної башні, проведення вуличного освітлення на дитячий майданчик по вулиці Лесі Українки, відновлення автобусного рейсу.

Жителі Біликів також просять збільшити кількість маршрутів та відновити рейс автобуса «Білики-Шахворостівка», відремонтувати дорогу від головної траси до сіл Марченки та Лещенки, відкрити гуртки для дітей на базі будинку культури або гімназії, відновити роботу вуличного освітлення по всьому селу та допомогти побороти неконтрольоване розведення диких тварин.

Мешканці села Руда просять зобов’язати громадян та орендарів викошували прилеглу до земельних ділянок територію, розчистити узбіччя доріг та по можливості також вирішити питання транспортного сполучення з містом, вуличного освітлення.

Відповідаючи на запитання Сергій Павлович зазначив, що міська влада робить усе можливе, щоб у сільських населених пунктах люди отримували  всі необхідні послуги.  На більшість озвучених питань громадяни, які прийшли на зустріч із міським головою та його заступниками, отримали відповіді на питання, а також пояснення, чому неможливо швидко вирішити проблемні теми.

Для того, щоб люди могли на місці вирішити питання, до них приїхали і представники комунальних служб, фахівці з юридичних, земельних  питань, містобудування. Вони надали консультації та розповіли про спільну взаємодію для вирішення індивідуальних та колективних питань жителів сільських населених пунктів.

На виїзних зустрічах  також був присутній поліцейський офіцер громади, капітан поліції Олександр Диченко.

Усі проблемні питання, які озвучували громадяни на зустрічах, ретельно  запротокольовані та будуть включені до плану  роботи відповідних служб громади, які й працюватимуть в подальшому над їх вирішенням.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]