Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Виграйте велоподарунки у велосипедному челенджі!
2023-10-08
До Днів енергії та в рамках Европейської енергетичної відзнаки у Миргородській громаді 3-9 жовтня публікуйте своє велосипедне відео з хештегом #ода_велосипеду_миргород та вигравайте подарунки, що підвищать вашу безпеку на дорогах! Деталі та умови участі нижче.
Організатор: Миргородська міська рада.
Учасники: мешканці Миргородської громади.
Місце проведення: онлайн.
Дати проведення: 3-9 жовтня 2023 року.
Визначення переможців: 10 жовтня 2023 року.
Нагородження переможців: 11-18 жовтня 2023 року.
Правила участі у челенджі #ода_велосипеду_миргород
1. Участь у челенджі. Для участі мешканці громади знімають коротке відео (30-60 секунд), розміщають його у соцмережах із хештегом #ода_велосипеду_миргород та надсилають посилання на публікацію у коментарі до оголошення про челендж на фейсбук-сторінці ВМІІЄ. Від одного учасника приймається тільки одне відео.
2. Зміст відео. У відео учасники мають показати свою їзду на велосипеді, розповісти про свою мотивацію до використання екологічного транспорту та зазначити, що це відео знято для участі у челенджі #ода_велосипеду_миргород.
3. Розміщення у соцмережах. Учасники можуть опублікувати своє відео на власній сторінці у фейсбуці; у Миргородських відкритих фейсбук групах з кількістю учасників понад 1000; на своїй сторінці в інстаграм (не сторіз). Кожна публікація має містити хештег #ода_велосипеду_миргород.
4. Участь у розіграші призів. Кожна публікаця на сторіці чи в групі дає +1 шанс на перемогу. До уваги береться тільки одна перша публікація на кожній сторінці чи у групі. Участь у розіграші беруть тільки відео, опубліковані у період з 3 жовтня 2023 року, 00:00, до 9 жовтня 2023 року, 23:39.
Кожен коментар із посиланням на публікацію отримує свій порядковий номер. Повторно надіслані посилання участь у розіграші не беруть і номер не отримують.
5. Розіграш призів. Розіграш проводиться за принципом лотереї через онлайн рандомайзер. Один учасник може стати переможцем тільки один раз, тим не менш кожна публікація збільшує ваш шанс на перемогу! Ведеться відеозапис розіграшу. Відеозапис публікується на фейсбук сторінці ВМІІЕ разом із оголошенням переможців.
6. Вручення призів. Вручення призів відбувається з 11 по 18 жовтня 2023 року у ВМІІЕ в роб.час із обов’язковою фотофіксацією та/або відеофіксацією та подальшою публікацією нагородження на сторінці учасника із підписом про отримання нагороди та хештегом.
7. Права. Використовуючи хештег #ода_велосипеду_миргород та надаючи організатору посилання на публікацію автор автоматично погоджується з умовами челенджу та надає організатору право використовувати своє ім’я/нікнейм із соцмереж, фото з вручення призів, конкурсне відео для подальшої промоції челенджу, у тому числі, але не обмежуючись, на місцевому телебаченні, у соціальних мережах та на сайті Миргородської міської ради.
ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]