Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вперше у місті - Basketball Camp!
2020-09-02

28-30 серпня на базі Миргородської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся пеший у місті Basketball Camp. Це спеціалізована баскетбольна подія, протягом якої діти віком від 10 до 17 років змогли удосконалити свої навички та вміння з баскетболу під керівництвом провідних тренерів України: Дмитра Коломийченка (головний тренер України з баскетболу U-16, старший тренер Одеської баскетбольної школи ім. О. Бєлостєнного), Василя Івлєва (помічник молодіжних чемпіонатів Європи у складі збірних команд України, багаторазовий учасник чемпіонатів Європи, тренер баскетбольної школи "Черкаські Мавпи" та Євгенія Ткаченка (помічник тренера команди U-16 Збірної України, багаторазовий призер чемпіонатів України, тренер баскетбольної школи "Черкаські Мавпи").

Три дні інтенсивних тренувань з професіоналами своєї справи дали результати: вихованці не тільки отримали заряд позитивних та незабутніх емоцій, але й суттєво підвищили рівень своєї індивідуальної майстерності. Такі форми роботи допомагають прививати дітям любов до спорту, вміння працювати з максимальною віддачею, працьовитість та дисциплінованість.
  Ініціатором проведення цієї події в місті стала Шавгарова Ірина – тренер з баскетболу ДЮСШ, яка приклала чимало зусиль для того, щоб кращий тренерський досвід привезти до міста Миргород. Партнерами заходу стали народний депутат України – Кулініч Олег Іванович, адміністрація ДЮСШ в обличчі директора – Макушенко Вікторії Леонідівни, відділ молоді і спорту Миргородської міської ради та ММЦФЗН "Спорт для всіх". Організатори заходу, отримавши низку схвальних відгуків учасників кемпу, планують зробити його традиційним у нашому місті.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]