Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Воїн-захисник Олег Бородай презентував "Вогневий вал"
2024-02-14

У Миргородському літературно-меморіальному музеї Давида Гурамішвілі відбулася презентація другої частини книги «Вогневий вал» воїна-захисника, члена Миргородського літературного об’єднання «ДієСлово» Олега Бородая.  У книзі «Вогневий вал», сповненій патріотизму та віри в Перемогу, -  інтерв’ю з бойовими побратимами Олега Миколайовича, уривки з фронтового щоденника та вірші автора.

Олег Миколайович народився у Миргороді.  Із золотою медаллю закінчив Комишнянську середню школу. Вищу освіту здобув на фізико-математичному факультеті Полтавського педагогічного інституту ім. В.Короленка. Протягом 15 років працював за фахом – вчителем в одній зі шкіл Харкова.

У 2015 р. пішов добровольцем в АТО. Саме там написав свої перші вірші та пісні. З перших днів повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини - брав участь у боях на Луганщині. Коли над його окопом пролітають ракети, а зовсім поруч вибухають снаряди, він, стискаючи автомат, подумки римує поетичні рядки. Коли ворожа канонада на якийсь час затихає, він бере гітару і співає для товаришів по зброї ним же самим складені пісні.

Поетичні твори Олега Бородая неодноразово друкувалися у періодичних виданнях та літературних альманахах «Склянка часу», «Нива», «У пошуках альтернативи», «Пісні нескорених війною», «Слово єднає» , «Миргородські обрії» та інших.

Він - втор чотирьох книг, які вийшли друком у харківському видавництві «Майдан»: «Відлуння окопів» (2018 р.), «Релаксація душі» (2021 р.), «Вогневий вал» ( перша частина – 2022 р., друга – 2023 р.).

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]