Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулося засідання профільної комісії
2017-02-17

17 лютого, у рамках організації роботи двадцять першої сесії міської ради сьомого скликання, відбулося засідання  комісії з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв’язку, екологічної політики. На порядок денний було внесено наступні питання:

  Про співробітництво щодо розробки та реалізації Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону на 2017-2021 роки; Про затвердження Програми "Модернізація теплового району "Авіамістечко" в м. Миргород Полтавської області", в рамках програми DemoUkrainaDH у співпраці з НЕФКО; Про співробітництво територіальних громад міста Миргорода та селища міського типу Велика Багачка в частині спільного фінансування (утримання) інфраструктурних об'єктів; Про внесення змін до рішення 20 сесії міської ради 7 скликання від 26 січня 2017 року №12 «Про внесення змін до рішення 19 сесії міської ради 7 скликання від 22.12.2016 року №33 «Про затвердження програми капітального ремонту житлового фонду м. Миргорода на 2017 рік»; Про надання згоди на прийняття в комунальну власність територіальної громади міста Миргорода контейнерів для твердих побутових відходів; Про затвердження Програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів інфраструктури міста Миргород на 2017-2021 роки; Про внесення змін до рішення 20 сесії міської ради 7 скликання від 26 січня 2017 року №27 «Про затвердження  переліку об’єктів на 2017 рік по ремонту дорожньо-мостового господарства та  об’єктів благоустрою м. Миргорода».

                 Варто зауважити, що депутати та відповідальні керівники комунальних служб досить докладно обговорювали інформацію по кожному питанню, дискутували та  висловлювали свою точку зору  у сфері житлово-комунального господарства. Особливо широко тривало обговорення Стратегії розвитку регіону та подальшої роботи комунальних підприємств після реорганізації.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]