Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Важливість роботи вуличкомів
2022-07-14

У системі місцевого самоврядування органи самоорганізації населення посідають значне місце, а особливо нині, в час війни. Неможливо здійснити ефективне місцеве самоврядування, розвинути місцеву інфраструктуру без врахування очікувань, інтересів та побажань мешканців громади. Одним із методів залучення громадськості є робота по створенню будинкових і вуличних комітетів, оновлення працюючих комітетів. Таким питанням і було присвячене зібрання жителів вулиць: Польова, Висоцького, Тараса Бульби, Самійленка, Весняна, Каштанова, Тополина, провулків: Мінзаводський, Польовий, Тополиний.

Мешканці з повагою і пошаною заслухали депутата міської ради, голову вуличного комітету Сергія Горобця. А згадати є що, адже 12 років Сергій Миколайович допомагав мешканцям у вирішенні їх питань. А їх було чимало:  відсутність асфальтного покриття на дорогах та вуличного освітлення. І якою радістю для мешканців було рішення Миргородської міської ради асфальтувати вулицю Висоцького, яка сполучає вулиці Свидницького і Сорочинську, вулиці Тараса Бульби. Це вдалося зробити за програмою співфінансування мешканців і бюджету міста. Без активності, переконливості голови вуличного комітету це було б складно. Питань невирішених дуже багато, головні - стан доріг, транспортне сполучення, боротьба з бур'янами на земельних ділянках, які взяті під будівництво, але господарі про це забули. Та всі ці питання буде вже вирішувати новообраний вуличний комітет, який очолив Анатолій Іванович Павлов.

Шановні мешканці, скористайтеся своїм правом! Долучайтеся до вирішення місцевих питань шляхом активної участі в роботі вуличних і будинкових комітетів. Вуличні, будинкові комітети – це очі громади.

Ольга Устименко,

інспектор по роботі з органами самоорганізації населення

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]