Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Важливі рішення 51-ої сесії Миргородської міської ради
2024-07-12

12 липня відбулася 51-а сесія міської ради, на якій було розглянуто низку важливих питань, що стосуються життєдіяльності громади та підтримки обороноздатності країни. Розпочалася сесія з хвилини мовчання в пам'ять про загиблих унаслідок збройної агресії РФ.

Перед початком обговорення питань, міський голова нагородив депутата міської ради, директора МП «Контакт» Олександра Карпенка медаллю «ЗА ДОБРУ СПРАВУ» від Всеукраїнського об’єднання «КРАЇНА». Також грамотою Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення був нагороджений депутат міської ради, директор міської телестудії Миргород Євген Ошека.

Звання "Почесний громадянин Миргородської міської територіальної громади" (посмертно) заслужено присвоїли Денису Василюку, Олександру Даценку, Миколі Буєвич-Сисоєву за мужність, героїзм та незламність духу у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Одним із ключових питань сесії було внесення змін до бюджету громади на 2024 рік. Дохідна частина бюджету збільшилася на 16,1 млн грн, що дозволило виділити кошти для сфери охорони здоров’я. Зокрема, кошти були спрямовані на придбання парового стерилізатора для Миргородської лікарні інтенсивного лікування, забезпечення безоплатного відпуску лікарських засобів, а також на підтримку онкохворих та людей з інвалідністю.

Депутати затвердили перелік пільг для юридичних осіб зі сплати земельного податку на 2025 рік. Від сплати податку звільнено військові частини, укриття цивільного захисту, а також учасників бойових дій. Це рішення спрямоване на підтримку тих, хто захищає нашу країну, а також на забезпечення необхідних умов для цивільного захисту.

Додатково, на підтримку обдарованих дітей та молоді було виділено 37,2 тис. грн для нагородження переможців змагань та олімпіад Ольги Додух та Дар'ї Нечипаєвої.

Для забезпечення ефективного розгляду скарг щодо адміністративних актів, рішень та дій виконавчих органів міської ради було створено спеціальну комісію. Цей крок сприятиме прозорості та підвищенню довіри до діяльності місцевої влади.

Крім того, міська рада затвердила Програму розвитку туризму та промоції Миргородської міської територіальної громади на 2024–2026 роки. Це сприятиме формуванню цілісного бренду та підвищенню конкурентоспроможності туристського продукту громади.

Окремі питання, такі як утворення старостинського округу та передача в оренду об’єктів теплопостачання, викликали жваві обговорення серед депутатів. Незважаючи на свою актуальність, через відсутність консенсусу вони так і не набрали необхідної кількості голосів.

Під кінець засідання сесія розглянула заяву депутата міської ради Валентина Козуліна про дострокове припинення його повноважень.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Затверджено технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок

Миргородська міська рада повідомляє, що рішенням п’ятдесят першої сесії Миргородської міської ради восьмого скликання від 12 липня 2024 року №196 "Про розгляд та затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок":

     
     
Потреба у працівниках
Потреба у працівниках на 15 липня 2024 року
 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 11 липня 2024 року

 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]