Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
В місті розпочалася робота з реалізації проекту «ПРОМІС»
2015-12-15

У рамках програми "Партнерство для розвитку міст" (ПРОМІС) місто Миргород пройшло конкурсний відбір серед інших українських міст. Даний Проект заохочує до участі територіальні громади, які мають різний рівень успішності і впроваджують різні ініціативи у сфері місцевого розвитку.

8-10 грудня 2015 року представники від нашого міста, а саме: секретар міської ради Наталія Гирка та начальник відділу економічного прогнозування Оксана Голуб, прийняли участь у першій навчальній сесії з місцевого економічного розвитку для представників органів місцевого самоврядування Полтавської та Івано-Франківської областей, яка проходила в м. Київ, Пуща-Водиця.

Ключовим питанням першого кроку навчання були: допомога органам місцевого самоврядування у створенні моделі «відкритого уряду», запровадженні прозорого та колективного процесу прийняття рішень, який дозволяє зацікавленим сторонам (організаціям громадянського суспільства, засобам масової інформації, представникам приватного сектору та громадянам) брати активнішу участь у формуванні та впровадженні стратегій і програм місцевого розвитку, розробці місцевих рішень, спрямованих на розбудову територіальних громад.

Пріоритетним завданням у співпраці міста з проектом ПРОМІС – є консультаційна, практична та матеріальна підтримка у розробці Стратегії міста Миргорода.

Вже на 23 грудня 2015 року заплановано урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між проектом ПРОМІС та Миргородською міською радою з метою налагодження співпраці та визначення конкретних напрямків роботи.

Впровадження Проекту ПРОМІС стало логічним продовженням діяльності у сфері демократизації врядування та місцевого економічного розвитку територіальних громад України, яку було розпочато Проектом «Місцевий економічний розвиток міст України».

Проект ПРОМІС планується впроваджувати в Україні до грудня 2020 року Федерацією канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Уряду Канади.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]