Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Уроки з енергоефективності в громаді
2023-10-20

Представники відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту на Дні Енергії 2023 року в рамках Європейської Енергетичної Відзнаки провели уроки з енергоефективності в молодших класах Миргородського ліцею імені Т.Г.Шевченка та Миргородської гімназії №3. Розповідали про види та джерела енергії, про необхідність та способи економії енергії. Учні старших та молодших класів також отримали набори для вивчення джерел енергії.

Висловлюємо вдячність Асоціації енергоефективних міст України  та особисто керівнику проєкту EXITE, пану Андрію Кирчеву, за надані подарунки для учнів шкіл.

Миргородська  міська рада проводить Дні енергії щороку, починаючи з 2015 року. Щоразу ми плануємо різноманітні заходи в рамках Днів енергії для різних цільових та вікових груп. Місто також зареєстроване на сайті Європейського тижня мобільності ще у 2016 році і з того ж року щорічно реєструє свої заходи на сайті та проводить їх, включаючи День без авто. 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]