Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Урочистості до Дня місцевого самоврядування
2017-12-07

День місцевого самоврядування, встановлений Указом Президента України у 2000 році і відзначається 7 грудня. З цієї нагоди в приміщенні краєзнавчого музею відбулися урочисті збори до Дня місцевого самоврядування. В заході взяли участь ветерани, посадові особи місцевого самоврядування,  депутати міської ради, члени виконавчого комітету, представники  органів самоорганізації  населення.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Сергій Соломаха. У своєму виступі  Сергій Павлович зазначив, що за роки незалежності України у місцевому самоврядуванні зроблено чимало, але далеко не все. На сьогодні залишається ще дуже багато невирішених питань і проблем, які стримують розвиток місцевого самоврядування. Але, незважаючи на труднощі, місцеве самоврядування має всі шанси для його розвитку.

Міський голова наголосив на тому, що в системі органів місцевого самоврядування особливе місце займають органи самоорганізації  населення. Вони зарекомендували себе як надійні помічники у вирішенні питань. Міський голова подякував активістам самоврядного органу, що самовіддано працюють, вболівають за благоустрій своїх будинків, є зразковими господарниками.

Від депутатського корпусу Полтавської обласної ради  службовців та  ветеранів привітав Костянтин Кірпосенко. З вітальними словами до винуватців свята також звернулися  голова ради мікрорайону "Центральний" Василь Приліпа, депутат  міської  ради  Наталія Ночна та  ветеран органів місцевого самоврядування Григорій Левченко.

З нагоди Дня місцевого самоврядування ветеранів місцевого самоврядування нагородили подяками міської ради.   Святковий настрій   учасникам  дарували місцеві артисти: ансамбль народної музики  та пісні "Миргородський сувенір"  ЦКД.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]