Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ukraine Recovery Conference 2024 у Берліні
2024-06-11

11-12 червня у Берліні проходить Міжнародна конференція з питань відновлення України (Ukraine Recovery Conference – URC2024). Захід об’єднав представників громад - партнерок проєкту USAID Ukraine - USAID Україна, лідерів урядів низки країн, міжнародних організацій, бізнесу та громадянського суспільства. Миргородську громаду в Берліні  представляють заступник міського голови - начальник Управління економічного розвитку та інвестицій Наталія Молочко та начальник управління економіки ПрАТ ЛОЗ «Миргородкурорт» Ольга Шикунова.

Представники громади презентують проєкти з альтернативної енергетики, охорони здоров'я та розвитку реабілітаційних послуг, сучасні інформаційні рішення. Сьогодні спілкувалися з представниками німецьких, американських, італійських підприємств та організацій, які зацікавлені у відновленні українських ветеранів. Познайомилися з українськими громадами та обмінялися досвідом у різних галузях.  

Форум відновлення  - це інтерактивна платформа для українських, німецьких та міжнародних зацікавлених сторін. Він включає бізнес-ярмарок, який дозволить представникам місцевої влади, малих та середніх підприємств, а також великих та міжнародних компаній взаємодіяти, вчитися один у одного, будувати нові партнерства та використовувати бізнес-можливості.

URC2024 є продовженням циклу щорічних заходів високого рівня, присвячених швидкому відновленню та довгостроковій відбудові України, які проводяться від початку повномасштабної агресії Росії проти України. Цьогорічну Конференцію з відновлення вперше приймає держава-член ЄС.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]