Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У пам’ять про Героя України відбулися змагання з гірськолижного туризму
2024-01-08

Змагання з гірськолижного туризму, присвяченого пам’яті Героя України Анатолія Карбана, відбулися на Полтавщині. У змаганнях взяли участь понад 90 учасників, у тому числі дружина Героя, Альона Карбан. Анатолій Карбан — Герой України, військовослужбовець територіальної оборони ЗСУ, вчитель, сотник Українського козацтва, депутат Миргородської міської ради. Коли росія вторглася в Україну у 2014 році, Анатолій Євгенович їздив на передову як волонтер, займався вшануванням полеглих Героїв-земляків. 

З початком вторгнення  вступив до лав Миргородського батальйону Полтавської окремої бригади територіальної оборони. Брав участь у боях на Донеччині. У квітні 2023 року загинув під час виконання бойового завдання. Має посмертну нагороду — орден «За мужність» ІІІ ступеня» та звання "Почесний громадянин Миргородської громади".

Організатори та помічники заходу: культурно-освітній Гончаренко Центр Миргород, Миргородська громадська організація "Станція юних туристів", ГО "Коліщата", Миргородська міська рада.

"Передусім ці змагання — данина пам’яті бійцям, полеглим за свободу та незалежність України. Ми також хочемо доносити важливість активного способу життя серед дітей та дорослих і залучати жителів Полтавщини до занять гірськолижним туризмом", —наголосили організатори

ОГОЛОШЕННЯ
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]