Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргородській громаді провели в останню путь Героя
2022-07-06

6 липня миргородці попрощалися із земляком Русланом Вахневським, який захищав Батьківщину та всіх українців від підступного та безжального ворога – росії. 2 липня 2022 року біля населеного пункту Клинове Бахмутського району Донецької області у ході бою з переважаючими силами противника Руслан Вахневський отримав смертельне осколкове поранення. Перестало битися серце сміливого солдата, справжнього друга, люблячого сина і брата. Щиро співчуваємо родині, особливо батьку Івану Васильовичу! Ми розділяємо ваш біль! Вічна пам’ять і слава захиснику України Руслану Вахневському! Повік не буде прощення ворогам!

Руслан Іванович народився 15 жовтня 1984 року в Миргороді. У 2004 році закінчив  ПТУ №44 за спеціальністю муляр-штукатур будівельних робіт.  А коли росія підступно напала на Україну, 24 березня Руслан став на захист рідної Батьківщини.  На 38 році життя нашого захисника обірвала рашистська куля. 

Від всієї громади слова співчуття рідним  та побратимам Героя висловив секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій, зазначивши, що  ворог відповість за кожне обірване життя, за кожен наш дім, за кожну вулицю! Вічна пам’ять і слава захиснику України Руслану Вахневському! Смерть російському агресору! Слава Україні!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]