Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргородській громаді попрощалися з воїном Ігорем Тищенком
2023-10-19

19 жовтня у Миргородській громаді попрощалися з земляком, відданим солдатом України Ігорем Васильовичем Тищенком. 10 жовтня 2023 року у жорстокому бою на Донеччині  воїн загинув смертю хоробрих. Справжній чоловік і воїн, справжній  патріот своєї держави, Ігор Васильович Тищенко 28 лютого вже був у військкоматі. Воював на пекельному Донецькому напрямку у складі сміливих і незламних військовиків окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка. За мужність і героїзм, виявлені під час виконання бойових завдань, головний сержант Ігор Тищенко мав нагороди: Почесна відзнака командира частини «За оборону Авдіївки», відзнака Президента України «За оборону України».

Ігор Васильович народився 7 липня 1975 року в місті Миргород. Він ріс у люблячій освітянській родині, де панували повага і взаєморозуміння. Після закінчення середньої школи №3 опанував професію монтажника електроустаткування підприємств і цивільних будівель у Полтавському політехнічному коледжі.

Відслужив строкову військову службу у лавах ЗСУ і вирішив присвятити своє життя охороні правопорядку. Закінчив Національну академію внутрішніх справ, працював в Миргородському районному відділі. Колеги по роботі цінували Ігоря Тищенка. Це був чесний, дисциплінований, справедливий і відданий працівник.  Чисельні друзі поважали Ігоря за привітність, щирість і людяність.

Поховали миргородського захисника з відповідними військовими почестями на Алеї Героїв у Миргороді.

Глибокі слова співчуття рідним та побратимам від всієї громади висловив секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій.

Зупинилося серце  щирого патріота, мужнього та сміливого воїна – героя, справжнього друга, люблячого сина, чуйного брата і чоловіка,  якому навіки лише 48 років. Гіркота від втрати навіки у наших серцях! Щирі співчуття рідним та близьким, і наша безмежна шана полеглому Захисникові! Вічна пам’ять і слава українському воїну Ігорю Васильовичу Тищенку, який захищав рідну Україну і кожного з нас! Слава Україні і смерть ворогам!

Відзнака від Президента України «За оборону України». Почесна відзнака командира військової частини «За оборону Авдіївки». Рішенням 42 сесії Миргородської міської ради присвоєно почесне звання "Почесний громадянин Миргородської громади" (посмертно). Відповідно до Указу Президента України від 2 січня 2024 року  №2 "Про відзначення державними нагородами України" за  особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагороджено орденом "За мужність" ІІІ ступеня ( посмертно).

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається п’ятдесята сесія міської ради

17 травня о 9.00 скликається п’ятдесята  сесія міської ради восьмого скликання

     
     
Стартує розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської громади

Про початок розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської міської територіальної громади

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 07 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]