Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відзначили День фізичної культури та спорту
2019-09-16

14 вересня в Україні відзначили День фізичної культури та спорту. З цієї нагоди на міському стадіоні "Старт" відділ молоді і спорту, спільно з ММЦФЗН "Спорт для всіх" та ФСТ "Україна" організовали низку спортивних активностей.

Зокрема, 15 вересня пройшли завершальні види міської Спартакіади трудових колективів. В програмі Спартакіади було проведено змагання з легкої атлетики, гирьового спорту та перетягування канату. До завершального етапу змагань команди підійшли досить у рівному положенні. Так на перемогу претендували команди працівників освіти та 3 ТВУЗ. Лише впевнений виступ у програмі останнього дня дозволив команді 3 ТВУЗ посісти перше місце, на другому залишилась команда працівників освіти.  Ще напруженіша боротьба точилася за третє  місце на яке претендували три команди: ТОВ "Енергофінанс" , команда працівників державних установ та коледжу ім. М.В. Гоголя. Напружена боротьба між цими командами  визначила третього призера Спартакіади – це команда коледжу ім. М. В. Гоголя. На закритті Спартакіади всі переможці та призери в окремих видах були нагородженні медалями та грамотами, а переможці  в загальнокомандному заліку отримали дипломи та кубки.

Окрім цього, працівники ММЦФЗН "Спорт для всіх" організували на міському стадіоні змагання з волейболу серед аматорських команд, участь в якому взяли як молодь, так і ветерани спорту. За результатами змагань команда ДЮСШ здобула 3 місце, команда "Авіатор" посіла заслужене 2 місце, а перемогу виборола команда "Медик". За спільним рішенням переможців, головний приз – новий волейбольний м'яч, було передано команді "ДЮСШ" для майбутніх тренувань юнаків та дівчат. Окрім цього, кращі гравці команд отримали наколінники для волейболу. Ними стали: Лаптійчук Ярослав (команда "Медик"), Ксьонз Дмитро (команда "Авіатор"), Приходчук Софія (команда "ДЮСШ").

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]