Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відбувся літній день "Велосипедом на роботу". Фоторепортаж
2015-06-18

Миргород разом з іншими містами України долучився до літньої акції "Велосипедом на роботу", що проводиться 18 червня у рамках тижня сталої енергетики, який цьогоріч проходить з 15 по 21 червня. 18 червня миргородці продемонстрували, що для них велосипед – це щоденний, зручний та мобільний транспорт, яким можна добратися на роботу чи навчання, у ділових та приватних цілях.

Долучившись до цієї акції, Миргород приєднався вже вдруге до велосипедного руху. За словами начальника відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту міської ради  Тетяни Усик, у квітні миргородці вперше приєдналися до започаткованої Асоціацією велосипедистів Києва акції, а сьогодні, коли в Києві почали будувати колони о 7.30, то  Миргород уже  в цей час був на роботі. На двохколісному транспорті на роботу групою приїхали заступники міського голови Сергій Павленко, Максим Верещак та начальник відділу, велоактивістка Тетяна Усик. Вона зазначає, попри те, що у місті не створено зручних умов для велосипедистів, кількість таких у Миргороді з кожним роком зростає і ця категорія учасників дорожнього руху потребує поліпшення відповідної інфраструктури.

Велоінфраструктура - ефективний елемент хорошої транспортної системи. За допомогою цього інструменту можна значно знизити навантаження на дорожню мережу, яку дає сьогодні особистий автотранспорт, навантаження на громадський транспорт. З введенням в дію велоінфраструктури суттєво покращується екологічна ситуація в місті. У рази зросте туристична привабливість, покращиться і безпека в центрі міста.

Постійний партнер Миргородської міської ради проект технічної підтримки GIZ "Енергоефективність у громадах" надає інформаційно-консультаційну та технічну підтримку розвитку велоінфраструктури в рамках реалізації Плану дій сталого енергетичного розвитку м. Миргород.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]