Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді презентували проєкт мінігрантового конкурсу «Сміливі»
2023-05-26

Підприємці, які хочуть розширити свій бізнес або ті, хто планує розпочати власну справу, мають можливість взяти участь в конкурсі мінігрантів, а переможці -  отримати грантові кошти  на обладнання для старту бізнесу, чи його масштабування (70 тис.грн). Про це повідомили 26 травня у Миргороді під час презентації проєкту мінігрантового конкурсу «Сміливі».

На презентації проєкту “Сміливі” заступник міського голови Наталія Молочко зазначила, що у нинішніх умовах економічна безпека громади напряму залежить від того, як у ній працює і розвивається бізнес: "Ми прекрасно розуміємо, що бізнесу сьогодні важко виживати і тому наш відділ підприємництва, торгівлі та агропромислового комплексу активно співпрацює з різними організаціями стосовно розширення можливостей для нашого бізнесу, участі в різних грантових проєктах. Ми фактично другий рік співпрацюємо з цим проектом. У нас у минулому році були два переможці".

На презентацію проєкту були запрошені іпереможці першої хвилі проєктів “Сміливі” та “Курс на Незалежність”. Вони поділилися успішним досвідом. Знана у Миргороді Марина Шляхта отримала проєктні кошти на розширення власної кондитерської справи. А лубенчанка Марина Петрик налагодила виробництво м’яких та корпусних меблів.

За словами фахівця з соціального партнерства Ігоря Чмихала, який презентував проєкт та розповів про умови участі в ньому, цей проєкт буде цікавим багатьом представникам місцевого бізнесу.

Учасниками другої хвилі грантової програми “Сміливі” можуть стати офіційно зареєстровані підприємці, внутрішньо переміщені особи, родини військовослужбовців, особи з незахищених груп населення, які ще не мають власної справи, але мають амбіції та бажання розвивати українське виробництво. А також ветерани-військовослужбовці, в яких є бізнес-ідея та готовність її реалізувати.

Заявки на участь у грантовій програмі необхідно подати до 18:00 11 червня, заповнивши анкету.

Отримати додаткові кошти на обладнання для старту бізнесу, чи його масштабування зможуть 45 переможців проєкту “Сміливі” із 8 областей України.

Проєкт організовано завдяки партнерству українського бізнесу: Райффайзен Банку та агропромхолдингу Астарта-Київ. Партнерами з впровадження є благодійний фонд Дія. Бізнес. Полтава, “Повір у себе” та  благодійна організація “Світло надії”.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]