Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді презентували освітню платформу "Моя школа"
2019-08-30

30 серпня у Миргороді з офіційним візитом перебував Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс. Напередодні першого вересня Посол цікавився реалізацією інновацій в освітній галузі Миргорода – впровадженню електронних щоденників.

У третій та сьомій школах Миргорода з першого вересня запрацюють "Електронні щоденники". Це стало можливим завдяки співпраці Миргородської міської ради з Литовською Республікою. Про це на семінарі-презентації освітньої платформи "Моя школа" заявив міський голова Сергій Соломаха. Очільник міста нагадав історію дружби між Миргородом і Литвою та розповів, що свого часу у Посольстві Литви в Україні відбулось підписання угод між підприємством з литовським капіталом ТОВ „IT PRO“ та представниками самоврядувань українських міст щодо надання послуг з постачання програмного забезпечення інформаційної системи «Моя Школа». Миргород також був у числі підписантів. У 2018 році Миргород в черговий раз став переможцем конкурсу проектів від Полтавської обласної ради та отримав гранд на впровадження сучасних технологій муніципального менеджменту. Однією із складових проекту є запровадження електронних щоденників у школах. І з першого вересня у двох школах міста працюватиме ця програма. З міського бюджету було виділено кошти на забезпечення шкіл дротовим інтернетом. Нині дві школи готові розпочати новий навчальний рік з електронним документообігом.

Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс  відзначив активність міста у втіленні інновацій та запевнив у подальшій підтримці та співпраці.

У ході заходу відбулася презентація співпраці Миргородської міської ради та Литовської Республіки,  містом Анікщяй, роботи литовської компанії "NEVDA" та платформи "Моя школа". У заході також взяли участь:  заступник голови комісії з питань освіти, науки, культури Полтавської облради Валерій Прядко, секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота, представники освітніх закладів, батьки та учні

.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]