Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді обговорили питання розміщення закладів освіти з інших областей
2022-05-11

Багато українських вищих навчальних закладів вимушені евакуюватися з розрушених російськими окупантами територій. Навчальні заклади переїжджають на спокійніші території та облаштовуються на новому місці, щоб забезпечити освітній процес. Миргород також готовий приймати на розміщення навчальні, медичні, спортивні та інші заклади і підприємства, які постраждали від бойових дій. Про це міський голова Сергій Соломаха постійно наголошує і веде перемовини із зацікавленими сторонами.

10 травня Сергій Соломаха зустрівся із представниками одного із Луганських вищих навчальних закладів. Під час зустрічі з керівництвом вишу міський голова зазначив, що на території громади є можливості для організації роботи університету і громада готова надати приміщення для розміщення матеріально-технічної бази закладу.

У обговоренні гуманітарного плану дій також взяли участь депутат Полтавської обласної ради Олег Діденко, голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій, керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко, начальник управління освіти, молоді та спорту, депутат міської ради Тетяна Колибельнік.

"Розуміючи обставини, ми готові надати прихисток для організацій, які постраждали від варварств рашистів, і сподіваємося, що Миргородська громада стане для них тимчасовою, а може і другою домівкою. Разом маємо розвивати економіку та тримати гуманітарний фронт і працювати для Перемоги!"- сказав міський голова Сергій Соломаха.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 30 квітня 2024 року

     
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]