Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді нагородили переможців фестивалю "Соловейко України 2017"
2017-03-27

У Миргороді завершився сьомий Всеукраїнський телевізійний дитячий пісенний фестиваль-конкурс «Соловейко України». Упродовж трьох днів учасники мали змогу повправлятися у вокалі та сценічній майстерності поряд з народними артистами України, діячами мистецтв та відпочити у Миргороді. 60 творчих обдарувань співали на сцені ПК курорту Миргород" та дивували журі фестивалю і глядачів своїм співом.

Нагородження переможців та гостей фестивалю розпочали у конференц-залі ПК "Миргород". Учасники отримали статуетки, дипломи та подарунки, а організатори і співорганізатори - подяки від засновника фестивалю: Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна» та благодійного фонду Ярослава Бублика. Вручення найвищих відзнак за номінаціями продовжили на Гала-концерті. При глядацьких симпатій отримала киянка Катерина Зозуля, а започаткований цьогоріч приз "За волю до перемоги" вручили черкащанці Каріні Солод. Володарем Гран-Прі  фестивалю-конкурсу стала Ольга Мельничук де-Йонг з Нідерландів. Кубок Президента України Леоніда Кучми вручили Андрію Зубкіну з СМТ Власівка Кіровоградської області.

Вітаючи учасників і переможців фестивалю міський голова Сергій Соломаха подякував юним талантам за популяризацію української культури, за любов до материнської пісні, за молитву за мир, що впродовж кількох днів дитячим вустами линула у місті-курорті. Телевізійний дитячий пісенний фестиваль-конкурс "Соловейко України" уже став традиційним, але кожен захід – особливий: він відкриває юні таланти, які прославляють рідний край в Україні і за кордоном, - сказав очільник міста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]