Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У громаді удосконалюють соціальні послуги
2023-10-06

З метою підвищення потенціалу громади щодо удосконалення соціальної роботи та організації  надання базових соціальних послуг, 5 жовтня відбулося засідання Робочої групи з визначення потреб населення Миргородської міської територіальної громади у соціальних послугах під головуванням заступника міського голови Наталії Молочко.

Участь в даному засіданні взяла і ключовий експерт проекту «Підтримка створення Мобільної соціальної служби у 18 відібраних територіальних громадах Чернігівської, Сумської, Харківської, Миколаївської, Дніпропетровської, Чернівецької,  Полтавської областей та розробка пакета місцевих нормативно - правових документів для організації роботи Мобільної соціальної служби» Ганна Левкіна.

На засіданні було обговорено проблемні питання щодо управлінських аспектів в організації та наданні соціальних послуг в громаді, запровадження Мобільної соціальної служби з надання соціальних послуг догляду вдома, паліативної допомоги і натуральної допомоги у громадах.

Після закінчення засідання Робочої групи експертом проекту Ганною Левкіною було проведено семінар для працівників управління соціального захисту населення Миргородської міської ради та керівників надавачів соціальних послуг на тему «Організаційні засади та управлінські рішення надання соціальних послуг та здійснення соціальної роботи у громаді».

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]