Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У громаді розвивається приватне будівництво
2024-04-08

За інформацією управління архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю, з початку 2024 в громаді спостерігається тенденція розвитку приватного будівництва. Зокрема, у першому кварталі поточного року на реєстрацію до відділу державного архітектурно-будівельного контролю через Єдину державну електронну систему у сфері будівництва надійшло 85 документів на право виконання будівельних робіт та про готовність об'єктів до експлуатації, в 1 кварталі 2023 року це було 46 документів у довоєнний період 2021 року - 47. 

Насамперед, це пов'язано з доступністю реєстрації цих документів на порталі ДІЯ та покращенням надання цих послуг миргородським відділом ЦНАП. Також одним із важливих факторів зростання кількості об'єктів, які вводяться мешканцями в експлуатацію,  є необхідність внесення до Державних реєстрів нерухомого майна з метою отримання державних гарантій та компенсацій в разі його пошкодження або знищення під час ракетних обстрілів росією.

Також за 1 квартал 2024 року управлінням архітектури видано 19 будівельних паспортів на забудову присадибних, садових та дачних ділянок, за аналогічний період 2023 року їх було видано – 7, а в довоєнний 2021 рік - 15. Це свідчить про розвиток громади та підтверджує, що в нашій громаді створюються комфортні умови для проживання, і, безперечно, підсилює віру у мирне життя.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 29 квітня 2024 року

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]