Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У громаді попрощалися з вірним захисником України Валерієм Кильоженком
2023-07-18

18 липня в громаді попрощалися з вірним захисником України Валерієм Кильоженком. Боєць загинув 13 липня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Авдіївка Донецької області. До місця останнього спочинку захисника проводжало багато мешканців села Петрівці, у якому Валерій Кильоженко народився і виріс.

Валерій народився 15 лютого 1996 року в селі Петрівці Миргородського району.  Він був найменшим, третім сином у дружній родині Кильоженків. Ріс товариським і веселим. Закінчив Петрівцівську загальноосвітню школу. Численні шкільні друзі та вчителі пам’ятають його як працьовитого, справедливого і щирого хлопця. Захоплювався технікою, тож обрав для себе мирну професію автослюсаря. Після навчання був призваний до лав  Збройних Сил України. Солдат Кильоженко опановував військову науку у складі Окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького.

А далі хлопця чекало мирне щасливе українське майбутнє. Валерій влаштувався на роботу. Зустрів своє вірне кохання і одружився. Разом з дружиною Оленою  пишався маленькою донечкою Даринкою. Валерій Васильович мав безліч друзів і користувався повагою в колективі,  мав багато мрій і планів  Підла російська агресія перекреслила плани і змусила взятися до зброї.

У перший найстрашній день війни Валерій Кильоженко вже був у військкоматі. Миргородський батальйон Полтавської бригади територіальної оборони, до лав якої став солдат Кильоженко, охороняла об’єкти інфраструктури, проходила бойове злагодження. З початку 2023 року у складі 116-ї окремої бригади наші миргородці виконують бойові завдання у найгарячішій точці бойових зіткнень з ворогом -  на сході держави.  На жаль, в одному з таких зіткнень перестало битися серце вірного сина України.

Пішов у засвіти сміливий солдат, справжній друг, люблячий син, брат, чоловік і батько, якому у лютому виповнилося лише 27.

Схиляємо голови у глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Українського Захисника, гідного сина нашого незламного народу.

Вічна пам’ять справжньому Герою, Воїну, Валерію Кильоженку. Ми не пробачимо! Рашисти відповідатимуть за кожну смерть! За кожне обірване життя!

Ми переможемо, бо на нашому боці правда! Слава Україні!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]