Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У громаді попрощалися із воїном Володимиром Воловіченком
2024-01-26

26 січня у громаді попрощалися із нашим земляком, сміливим воїном Володимиром Воловіченком. Старший лейтенант Володимир Юрійович загинув на Донецькому напрямку 21 січня 2024 року. Володимир Воловіченко народився 16 серпня 1999 року в селі Дібрівка. У цьому селі пройшло його дитинство та юнацькі роки. У грудні 2021 року Володимир Юрійович отримав диплом інженера-механіка в університеті залізничного транспорту в Харкові та звання молодший лейтенант. Уже 13 березня 2022 року Володимир став на захист Батьківщини. Володимир та його брат Віктор народилися разом і на війну пішли теж удвох. Військовий обов’язок розвів братів, але вони не переривали тісний зв’язок і підтримували рідних, які залишилися їх чекати. 

Володимир Воловіченко став воїном окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького, був  командиром роти, отримав звання старшого лейтенанта.  Був зібраним, мужнім, витривалим і сміливим. Його поважали побратими і цінували командири. На жаль, жорстока війна забрала молоде життя. 21 січня 2024 року. Про це розповів начальник групи морально-психологічного забезпечення Миргородського районного територіального центру комплектування  і соціальної підтримки майор Богдан Зубченко.

Глибокі слова співчуття від Миргородської громади  висловив заступник міського  голови Сергій Швайка. Поховали земляка з відповідними військовими почестями на сільському кладовищі. Вічна пам'ять нашому захиснику! 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]