Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У громаді попрощалися із Героєм-земляком Володимиром Турбабою
2024-03-06

6 березня Миргородська громада провела в останню путь свого Героя-земляка Володимира Турбабу. Сержант Володимир Павлович Турбаба загинув 2 березня 2024 року, виконуючи бойове завдання на території Донецької області.

Володимир Павлович народився 17 жовтня 1971 року в Миргороді. Тут він закінчив загальноосвітню школу Nº6. Після військової служби Володимир Павлович вивчився на інженера-механіка в Полтавському технічному університеті. Працював на Миргородському консервному заводі, Армапромі, МП "Бінар". Він був доброю, акуратною, ввічливою, товариською, врівноваженою та позитивною людиною з почуттям гумору. Любив свою родину і мав багато планів на життя. Проте повномасштабна війна змусила Володимира Павловича змінити звичну роботу і піти на фронт. Із 30 січня 2023 року Воїн захищав Україну в лавах 59-ої окремої мотопіхотної бригади. На долю Героя випали важкі випробування - брати участь у боях з ворогом в найгарячіших місцях бойових зіткнень у Донецькій області. 02 березня 2024 року, під час  виконання бойового завдання, Володимир Павлович загинув.

Секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій висловив  слова співчуття та підтримки родині та побратимам полеглого Воїна. Жителі громади дякують та низько вклоняються пам'яті Героя-земляка за подвиг, відданість українському народу, стійкість, мужність і патріотизм!  Спочивай з миром, український Воїне!  Вічна шана та пам'ять.

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]