Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У фокусі сьогодення – міжмуніципальне співробітництво громад
2024-06-12

У нашій громаді продовжується робота по розширенню співпраці з іншими громадами. Це є важливим кроком для досягнення сталого розвитку та покращення якості життя  населення. А ще це дозволяє ефективно використовувати наявні ресурси, залучати додаткові інвестиції, впроваджувати інноваційні рішення та протистояти сучасним викликам. Обговоренню перспективної співпраці у різних напрямках була присвячена онлайн зустріч Миргородського міського голови Сергія Соломахи та міського голови Надвірнянської міської ради Зіновія Андрійовича.

12 червня міські голови поспілкувалися, презентували громади та обговорили напрямки майбутньої співпраці. Під час онлайн знайомства мова йшла про реалізацію спільних проєктів та програм соціально-економічного розвитку двох громад. Очільники громад переконані, що така взаємодія дозволить ефективніше використовувати ресурси та досягати кращих результатів. Обидві громади мають чимало успішних кейсів та дієвих договорів про співпрацю. Тому розширення горизонтів взаємодії зробить громади стійкішіми і здатними ефективно реагувати на виклики та використовувати нові можливості.

На цьому етапі домовленість про співробітництво встановлено на рівні очільників громад. Офіційно меморандум про співпрацю буде підписано сторонами після розгляду цього питання на одній із сесій Миргородської міської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]