Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Центральний міст в Миргороді відкриють 26 грудня
2017-12-22

26 грудня відкриють після реконструкції  центральний міст через річку Хорол. Про це, зокрема, під час прес-конференції повідомив міський голова Сергій Соломаха. Про підсумки року, виконання запланованого та перспективу на 2018-й рік говорив міський голова з журналістами на зустрічі, що пройшла у форматі відкритого діалогу.

Під час спілкування з журналістами Сергій Соломаха повідомив, що на першому засіданні 33-ї сесії депутати ухвали бюджет на наступний рік. Загалом він не гірший, ніж цьогорічний бюджет, але завдань, які передбачають цільові та комплексні програми, набагато більше. Повідомив міський голова і про запланований звіт про його роботу за поточний рік. У рамках звіту відбудуться зустрічі у радах мікрорайонів та з представниками громадської ради.

 Продовжили розмову обговоренням важливих для громади проектів, які реалізують у поточному році.  За словами міського голови, всі втілені ініціативи мають важливе значення для розвитку міста. По-перше, це модернізація по кожній галузі, реалізація пілотних проектів, використання інноваційних технологій та задоволення потреб миргородців з безпосередньою їх участю. До таких відносяться проекти ЕС ПРООН/МРГ (підтримка ОСББ) та ДЕСПРО (розширення централізованої мережі міського водогону). На окрему вагу заслуговують проекти, які сприяють розвитку велосипедної інфраструктури та поліпшують транспортне забезпечення з використанням інноваційних технологій.

Звернули увагу журналісти і на громадський бюджет. Як відомо, у 2017 році в Миргороді цю ідею почали також впроваджувати. Із міського бюджету на реалізацію громадських ініціатив  виділили 750 тисяч гривень.  Їх отримають два проекти-переможці для втілення у наступному році. Коментуючи це питання, міський голова відзначив високу активність миргородців у цьому плані. За його словами - це реальна участь жителів у розбудові курортного міста.

Цікавилися журналісти думкою міського голови щодо перспективи співфінансування ремонтів житлових будинків, встановлення дитячих та спортивних майданчиків, поліпшення організації харчування у навчальних закладах. На кожне питання міський голова надав вичерпну відповідь, а насамкінець спілкування привітав журналістів з прийдешніми святами та побажав усім миргородцям миру і достатку в новому 2018 році.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]