Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Триває місячник чистоти та благоустрою в Миргородській громаді
2022-04-18

У межах місячника чистоти, благоустрою і озеленення, який в нашій громаді проходить у квітні, жителі Миргородської громади долучилися до Всеукраїнського суботника. У селі Зубівка прибрали територію Центрального кладовища. А працівники КП "Спецкомунтранс" оперативно вивезли сміття.

У селі  Руда також  організували толоку і  розчистили територію кладовища.  Вийшли на толоку і жителі Петрівців та Кибинець. Багато містян 16 квітня прибирали та озеленювали прибудинкові території, клумби. Працівники організацій продовжують упорядковувати зелені зони, а працівники комунальних підприємств виконують санітарну обрізку дерев та чепурять вулиці, газони і парки.  Весняні  заходи роблять територію громади упорядкованою та демонструють, що жодна війна не завадить українцям жити в чистоті та порядку. А це в українців – у крові, на відміну від орків-нечупар, які вдерлися на нашу землю і знищують все живе. Ще з більшим завзяттям українці на зло ворогам прибирають, озеленюють та відновлюють зруйновані міста і села, стверджуючи, що жодна війна не завадить українцям жити в чистоті та порядку. Слава Україні!

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]