Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Тренінг з енергоефективного управління муніципальними будівлями
2016-10-20

Німецький досвід у сфері фасіліті-менеджменту будівель, зокрема ключові аспекти ефективного управління муніципальними об’єктами, використання системи енергоменеджменту та інфраструктурного сервісу будівель вивчали учасники тренінгу з енергоефективного управління муніципальними будівлями. Захід відбувся за підтримки проекту «Енергоефективність у громадах», що за дорученням Уряду Німеччини виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, у приміщенні Полтавської облдержадміністрації.

У тренінгу взяли участь міські енергоменеджери, представники комунальних закладів та ОСББ, які навчалися сучасним підходам до ефективної експлуатації будівель, а також раціонального управління всім життєвим циклом муніципальних об’єктів. Досвідом Миргорода у цій сфері поділилася спеціаліст відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Валентина Горбань.

У вітальному слові директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОДА Інна Іщенко зауважила, що заходи з енергоефективності та енергозбереження були й залишаються пріоритетними для Полтавської області, а впровадження іноземного досвіду – невід’ємна частина процесу європейської інтеграції та можливість навчитися використовувати енергоносії по-європейськи.

Консультант проекту Дмитро Марусич розповів про основи фасіліті-менеджменту та ознайомив присутніх з особливостями експлуатації будівель, продемонструвавши на яскравих прикладах дієвість правильного технічного та організаційного управління будинком.

Завдяки новим  знанням українські фахівці ефективно управлятимуть своїм майном – тим ресурсом, який відтепер приноситиме користь мешканцям громад. Надалі вони поширюватимуть отримані знання серед інших працівників муніципальних закладів області.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]