Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Толока в парку імені "Димченка"
2021-04-26

Сьогодні 24 квітня, відбулася толока в рамках місячника благоустрою та озеленення, в районі авіамістечка в парку імені "Димченка." Даний парк займає значну територію, майже 1,5 га, в ньому знаходиться чимало насаджень, дерев та кущів. 

Сам парк слугує місцем відпочинку для багатьох мешканців району, дитячий майданчик наприклад, що знаходиться на його території вирішили прибрати першочергово, оскільки тут відпочиває велика кількість мам з дітками.

Потім взялися випилювати сухі гілки та кущі, які псували естетичний вигляд парку та  повигрібали  минулорічне листя. Також було прийняте рішення, щодо озеленення парку імені "Димченка", тому спільними зусиллями було посаджено близько 20 ти саджанців каштанів, з надією, що вони стануть окрасою даної території відпочинку. Безпосередньо хочеться висловити слова вдячності депутату Миргородської міської ради, Оксанченко Олександру Яковичу, за активну участь у прибиранні та організації військовослужбовців, які чудово справилися з поставленими задачами, і на совість все прибрали. Приємно здивувало те що офіцерська еліта льотчиків працювала на рівні зі своїми підлеглими, показуючи свою не байдужість до долі даного парку. За, що їм велика вдячність від імені міської ради, мене як інспектора сектору по роботі з органами самоорганізації населення 2-го округу, та сподіваюся від жителів авіамістечка.

Прикрим фактом залишилося те, що лише одна жителька вийшла на нашу толоку, всі інші мешканці району проігнорували даний захід, хоч і були проінформовані головами будинкових комітетів. На жаль така тенденція не поодинока, тому хотілося б звернутися до молоді, шановні, давайте не будемо байдужі до чистоти та благоустрою нашого міста, своїм прикладом показувати нашим дітям, як потрібно прибирати, садити дерева, утримувати парки, двори, майданчики в чистоті, яка буде милувати наше з вами око. Щиро сподіваюся, що наступного разу все буде по іншому і нарешті жителі долучаться до толок. Бажаю всім нам чистого міста, мирного неба, свідомих громадян та позитиву.

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]