Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Тематичні тижні у школах
2018-03-30

Тематичні тижні (декади) у школі — одна з цікавих масових форм організації навчально-виховного процесу, можливість і для вчителя, і для учня проявити свої багатогранні здібності. Саме організації та проведенню таких тижнів був присвячений постійнодіючий семінар заступників директорів з виховної роботи, що пройшов 29 березня на базі ЗОШ №1 імені Панаса Мирного.

Говорили про різноманітну тематику тижнів, про те, як привернути увагу всіх у закладі до заходів, що відбуваються у рамках тижня, знайомилися з досвідом роботи у цьому напрямку Шинкаренко С.В., заступника директора з виховної роботи, та її команди креативних, небайдужих педагогів і учнів 1-ї школи.

Учасники семінару відвідали заходи, які проводяться в закладі під час таких тематичних тижнів: подивилися літературно-музичну композицію «Прийди, весно», підготовлену учнями під керівництвом А.О. Горбовцової, учителя української мови та літератури; побували на тренінговому занятті «Арт-терапія: метод «Мандала», яке провела В.М. Сидоренко, практичний психолог; стали учасниками інтерактиву від А. Шумейка та шкільного парламенту «Як розвивати креативність?»; дізналися про Великодні традиції європейських країн від учителів іноземної мови; навчилися декорувати великодні пряники на майстер-класі І.М. Мар’яненко.

А на завершення усі присутні мали можливість поринути в красиве театральне дійство, подивившись інсценізацію за романом у віршах «Маруся Чурай» Ліни Костенко (художній керівник Шинкаренко С.В.).    

Виховна робота, яка проводиться в ЗОШ №1 імені Панаса Мирного під час тематичних тижнів, базується на ідеї педагогіки життєтворчості та сприяє становленню і розвитку особистості школяра, створенню ситуації успіху та самореалізації дитини.

Учасники семінару зійшлися на думці, що цікаво й змістовно організовані заходи у межах тематичних тижнів обов’язково позитивно впливають на учасників заходів.

І.В. Шевченко, методист методичного кабінету відділу освіти

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]