Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Співробітництво: Миргородська та Звягельська громади
2024-10-09

8 жовтня делегація з Миргородської громади на чолі з міським головою Сергієм Соломахою відвідала місто Звягель. Там відбулася важлива подія – урочисте підписання договору про співробітництво між Миргородською та Звягельською територіальними громадами. Підписавши офіційні документи, очільники громад наголосили на важливості муніципальної співпраці, яка спрямована на покращення умов життя мешканців, підготовку і реалізацію нових спільних проєктів та обмін досвідом. Співпраця між громадами, яка триває вже не один рік, тепер має нові перспективи розвитку завдяки активному залученню міжнародних партнерів та підтримці від USAID HOVERLA.

Реалізація спільного проєкту «Розширення можливостей для забезпечення сталого розвитку Миргородської та Звягельської громад» стала черговим кроком у зміцненні партнерства між містами-побратимами. Ця ініціатива спрямована на поглиблення співпраці в галузі енергоефективності, підвищення якості муніципальних послуг і сталого соціально-економічного розвитку обох громад.

Після підписання договору відбувся круглий стіл, під час якого учасники обговорили виклики та перспективи сталого розвитку, поділилися досвідом впровадження енергоефективних ініціатив.

У рамках візиту представники нашої громади також побували на соціальних об’єктах Звягеля. Вони відвідали Центр розвитку дитини «Дельфін», реконструйований гуртожиток для внутрішньо переміщених осіб, облаштований за підтримки NEFCO, а також реабілітаційне відділення багатопрофільної лікарні.

Миргородська громада висловлює щиру подяку проєкту USAID HOVERLA за постійну підтримку у налагодженні міжмуніципального співробітництва. Завдяки цій допомозі багато українських громад мають можливість реалізовувати важливі спільні проєкти, обмінюватися досвідом та впроваджувати ефективні рішення для покращення життя мешканців.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
Опитування

Опитування Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини серед споживачів послуги централізованого водопостачання

     
     
Увага! Конкурс!

Відділ культури Миргородської міської ради оголошує конкурс на заміщення посади директора літературно-меморіального музею Д.Гурамішвілі

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]