Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Співпрацюємо з бізнесом – допомагаємо громаді!
2024-02-19

Грантовий конкурс "Курс на Незалежність 2.0" на території України діє другий рік поспіль. За цей термін підприємці нашої громади активно беруть участь у даному конкурсі. Миргородська громада сприяє відкриттю нових та стабільній роботі вже існуючих крафтових виробників різних сфер діяльності, оскільки місцева крафтова продукція знайомить туристів із культурою та гастрономічними цікавинками, а також збільшує економічний потенціал громади.

Наприкінці минулого року переможницею у другій хвилі конкурсу від Миргородської громади стала Людмила Шевченко.  Її невелике сімейне крафтове виробництво «Два Кума» розташоване в Миргороді. Приватний підприємець Людмила Шевченко реалізує свою продукцію у вигляді ковбас та м'ясних смаколиків більше 10 років.

Умовою конкурсу передбачено надання благодійної допомоги громаді у розмірі 10% від суми гранту. Оскільки важливим напрямом є забезпечення харчування пацієнтів, що перебувають у КНП «Миргородська лікарня інтенсивного лікування», було вирішено спрямувати дану благодійну допомогу на користь пацієнтам.

За словами головного лікаря Віктора Харченка, благодійну допомогу у вигляді м'яса свинини будуть використовувати для забезпечення харчування осіб, які перебувають на лікуванні та реабілітації у закладі.

Людмила Шевченко планує і надалі надавати благодійну допомогу громаді відповідно до умов конкурсу.  

Нагадуємо, що грантова програма "Курс на Незалежність 2.0" організована завдяки співпраці українського бізнесу та німецького банку розвитку – Агропромхолдингу «Астарта-Київ» та Deutsche Investitions- und Entwicklungsgesellschaft mbH. Партнерами із впровадження є благодійний фонд "Повір у себе", благодійна організація CO «Light of Hope»/БО «Світло надії» та агенція місцевого економічного розвитку «AMEP».

 

 

За інформацією відділу розвитку бізнесу, торгівлі та туризму управління економічного розвитку та інвестицій міської ради 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]