Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спільні перевірки дотримання протиепідемічних заходів у транспорті тривають
2021-11-29

Спільну перевірку транспортних засобів на предмет дотримання протиепідемічних заходів на автостанції та автобусних зупинках у Миргороді здійснили фахівці Головного управління Держпродспоживслужби  в Полтавській області. До спільної перевірки долучилися представники обласної, районної та міської робочої групи, зокрема представники Управління інфраструктури та цифрової трансформації облдержадміністрації і Управління патрульної поліції в Полтавській області.

Під час перевірки основна увага приділялася дотриманню автомобільними перевізниками рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СOVID-19), а саме:

  • наявність та перевезення пасажирів в респіраторах або захисних масках;
  • наявність біля вхідних дверей транспортного засобу спиртовмісних антисептиків;
  • наявність в салоні транспортного засобу інформаційних матеріалів про необхідність використання засобів індивідуального захисту для користування автомобільним транспортом;
  • наявність у кожному транспортному засобу інформаційних матеріалів для пасажирів про заходи профілактики коронавірусної хвороби (СOVID-19);
  • перевезення пасажирів в межах місць для сидіння, передбачених технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на транспортний засіб.

Разом з тим, проводилася перевірка дотримання договірних умов, зокрема наявності необхідних документів на обслуговування маршрутів; технічного стану; комплектності, зокрема наявності в належному стані аптечок і вогнегасників.

Як повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби у Полтавській області, відповідні рейдові перевірки обласною та місцевими робочими групами проводитимуться  і надалі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]