Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів: шахи, шашки
2022-02-21

Минулої суботи та неділі в приміщенні шахового клубу міської ДЮСШ відбулися змагання з шахів та шашок в залік спартакіади трудових колективів міської територіальної громади 2022 року. Позмагатися в індивідуальному заліку серед жінок та чоловіків та здобути максимальну кількість очок у командному заліку виявили бажання вісім колективів у змаганнях з шахів та дев’ять з шашок. 

Серед жінок у змаганнях шахістів третє місце за представницею команди «3ТВУЗ» Коростиленко Людмилою, друге - у Акулової Стелли з «Освіти», перше - у представниці команди «Хомутець» Хоменко Марії. У змаганнях серед чоловіків третім став Лук’янченко Віктор «3ТВУЗ», друге місце - у  Романіва Миколи з команди «Петрівці», перше місце здобув представник «Освіти»  Яворовський Валерій.

Командні місця в цьому виді змагань розподілилися наступним чином. Третє місце - у команди «Петрівці», друге - у «ЗТВУЗ», перше - за  «Освітою».                                                                           

У змаганнях з шашок серед жінок третьою стала Александрова Марія з «Коледжу», другою -  за Коростиленко Людмилою з команди «3ТВУЗ», а першою в цьому виді змагань стала представниця команди «Енергофінанс» Чопенко Олена. Серед чоловіків третє місце у Полтавського Володимира з «ПТУ 44», друге місце посів Воробей Володимир з команди «Хомутець», а перше, знову ж таки, за представником «Освіти» Валерієм Яворовським.

У командному заліку з шашок трійка призерів має такий вигляд: третє місце у команди «Освіта», друге – «Хомутець», перше – за командою «Енергофінанс».

Після чотирьох видів програми спартакіади трійка лідерів у командному заліку: першою йде команда «Освіта», другу строчку в турнірній таблиці посідають представники «3ТВУЗ» і на третьому місці - команда «Енергофінанс».

Продовжиться спартакіада наступної суботи змаганнями з настільного тенісу.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]