Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів: шахи
2019-02-25

У шаховому клубі пройшли змагання з шахів. Учасниками стали представники 7 трудових колективів, які делегували 14 учасників. Ознайомившись з правилами змагань та регламентом часу на партію учасники розпочали змагання. У жінок одразу розпочалася напружена боротьба за призові місця і в останньому турі визначилися призери змагань. Переможницею стала Людмила Коростиленко, яка представляла команду 3 ТВУЗ, друге місце посіла дебютантка змагань Вікторія Максимова, представниця команди працівників державних установ і третє місце посіла Олена Чопенко із команди Енергофінанс.

 У чоловіків явним фаворитом виглядав Валерій Яворовський, який представляв команду працівників освіти. Решта учасників до останнього ходу визначали призерів змагань. В підсумку другим став Віктор Лук’янчук з команди 3 ТВУЗ, а третім став Сергій Панченко, представник команди Енергофінанс, лише завдячуючи кращим показникам в іграх з учасниками, які набрали однакову кількість очок. В командному заліку впевнено перемогла команда 3 ТВУЗ, другими стали освітяни і третіми представники команди працівників державних установ.

          Після двох видів змагань в командному заліку утворилося двовладдя між командами працівників освіти та командою 3 ТВУЗ, які набрали по 28 балів, на третє  місце вийшла команда Енергофінанс.

          Наступної суботи 2 березня 2019 року о 10 годині ранку в гімназії імені Т. Г. Шевченка відбудуться змагання  із стрільби з пневматичної зброї.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]