Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада депутатів: миргородці – найспортивніші!
2017-05-18

17 травня на полтавському стадіоні «Динамо» відбулися фінальні змагання Спартакіади депутатів серед депутатів рад усіх рівнів Полтавської області. В її заключному етапі взяли участь переможці зональних змагань. До участі в Спартакіаді, що проходила вшосте, долучилися майже 400 депутатів місцевих рад Полтавщини. Команда миргородських депутатів здобула загальнокомандну першість  з шахів та посіла призові місця в інших видах спорту.

Команда депутатів Миргородської міськради на фінальних змаганнях виділялася згуртованістю і професійністю в усіх видах змагань: міні-футболу, шахів, шашок та настільного тенісу. Депутати миргородської міської ради активні та наполегливі не лише в ухваленні рішень підчас роботи в комісіях та на сесійних засіданнях. Вони – пропагандисти здорового способу життя. Незважаючи на зайнятість - професійну та громадську- команда наших депутатів відстояла спортивну честь міста-курорту. За підсумками всіх видів змагань команда Миргородської ради здобула перше загальнокомандне місце. Вітаємо депутатів Миргородської міськради і бажаємо подальших спортивних досягнень на Всеукраїнській спартакіаді.

За результатами фінальних змагань буде сформована збірна команда Полтавської області для участі у VI Всеукраїнській спартакіаді серед народних депутатів України, депутатів обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад, що проходитиме у місті Чорноморськ Одеської області з 12 по 17 червня 2017 року.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]