Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Сонце-грай" на "Личанці" (Оновлено)
2018-08-02

Ігровий дитячий майданчик "Сонце-грай" встановили у мікрорайоні "Личанка". 31 липня відбулося урочисте відкриття ігрової зони, де буде корисно проводити час дітвора з вулиць: Личанська, Загородня, Колгоспна та провулків Личанський і Лісний.

Реалізували ініціативу тамтешні мешканці за міською програмою "Місто активних громадян". Проект "Сонце-грай" написала Олена Оніпко, голова вуличного комітету вул. Личанська та Загородня, пров.Лісний та Личанський. Ініціатива перемогла в конкурсі проектів і за три місяці активістці разом з небайдужими батьками, депутатами та комунальниками вдалося втілити задум. Загальна вартість проекту майже 20 тис.грн.: 17 тис.грн. - бюджетні кошти та 3 тис.грн. – внесок ініціативної групи.

За словами депутата міської ради Олександра Білоконя, закріпленого за цим округом, найбільшою подякою для організаторів свята є посмішка дітей. Тож величезна вдячність всім депутатам, які зробили дитячі подарунки щедрими.

Прогулянка та ігри з дітьми на дитячих майданчиках - обов’язковий пункт у щоденному розкладі мам. Саме там діти розвиваються, набувають навиків спілкування з однолітками. Нарешті, дякуючи всім небайдужим, таке місце і є для діток наших вулиць, - розповіла Олена Оніпко.

Після перерізання символічної стрічки, за участю дітей, які теж допомагали старшим прискорювати цю довгоочікувану подію, відбувся святковий концерт. Для дітей організували цікаву ігрову програму з конкурсами та призами, вшанували найменших та найстарших жителів, багатодітну родину. Завершилося свято Миру, Дружби та Сім'ї частуванням варениками, польовою кашею та морозивом.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]